DEGUSTACE ARONN a 6 chodové menu

1 590 Kč / ks 1 314,05 Kč bez DPH
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Start v 18:00

Vinař: Jiří Němeček
Šéfkuchař: Michal Bučkó
& Kalendovi

Menu:

Amuse Bouche:
- labneh, chips, ředkvička, lahůdkové droždí
Cuvée Brut
 
1. chod
- Pomazánka z uzené ryby, bylinky
Blanc de Blancs
 
2. chod
- Tatarák ze pstruha lososového, opečený chléb
Rosé Cuvée
 
3. chod
- Rybí kroketa, fenykl, tvarůžky
Riesling
 
4. chod
- kapr s bramborovým salátem
Prestige Cuvée
 
5. chod
- Grilovaný filet ze sivena, bez, hrášek, libeček, pohanka
Blanc de Noirs
 
6. chod
- Krém z bílé čokolády, jahody, medový crumble, máta, mátový olej
Tramín

Detailní informace

Detailní popis produktu

https://aronn.cz/

 

ARONN methode classique je producent šumivých vín tvořených klasickou šampaňskou metodou sekundárního kvašení v láhvi. Vinohrad, kde ručně sklízíme hrozny do malých bedýnek leží na 49 rovnoběžce severní šířky, stejně jako francouzský region Champagne.

Hrozny

Pro produkci ARONN methode classique používáme výhradně hrozny z certifikovaných BIO vinic a v současné době z 95 % hrozny z vlastní vinice Ebeny z obce Kurdějov.

Art Wine Hall

Produkce ARONN methode classique je tvořena v prostorách Art Wine Hall Kurdějov 88, kterou označujeme jako vinařský hub, který pod sebou spojuje několik značek.

Tvorba tradiční šampaňskou metodou

Produkce vín ARONN methode classique je konzultovaná francouzským poradcem z oblasti Champagne, Paul Gabriel Guyard.

Významnou součástí produkce šumivých vín je tzv. blending neboli míchání vín, ze kterého vzniká portfolio až 8 různých produktů.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.