Kapr z Blatné ČERSTVÝ kuchaný - cca 2-3 kg
Detailní popis produktu
Kapr patří mezi středně tučné ryby (2–10 % tuku) a obsahuje v průměru 4,7 g tuku na 100 g masa, v závislosti na stáří kapra, jeho výživě a samozřejmě ročním období. Tuk kapra je bohatý na esenciální omega-3 mastné kyseliny, které chrání organismus před vznikem srdečních a cévních onemocnění. Esenciální mastné kyseliny kapr získává složitými metabolickými procesy z fytoplanktonu. Tuk obsahuje i vitaminy rozpustné v tucích (A, D). Nespornou výhodou rybího masa je nízký obsah cholesterolu 7,3 mg/100 g masa. V mase kapra jsou i minerální látky – vápník, železo, draslík a fosfor.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nabídka pátek-nedělě |
---|---|
? Kapr trup + vše s sebou na polévku: | Na polévku |
? Kapr trup - bez: | Jen trup |
5,0
9 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4
3
2
1
5
RL
Radka Larischova
Velká spokojenost. Děkujeme
5
MN
Marcela Nemanská
Spokojeni, jako vždy.
5
NM
Norbert Mikulec
Absolutni kvalita, tak jak je zvykem u pana Kalendy v jeho Chabrybarne!!! Diky !!!
5
Mš
Markéta šedivá
Velká spokojenost, příští rok využijeme znovu, doma jen rychlá čistá práce- stačilo pouze naporcovat.
5
RC
Robert Charvát
Naprostp skvělé a bez starostí ????
5
T
Tomáš
Maximální ochota a vstřícnost, příště objednáme znovu.
5
M
Martina
Každý rok kupujeme ryby v Chabrybárně. Rozvoz až domů je super služba!
Přejeme do nového roku vše dobré a těšíme se na viděnou!
5
OS
olga sera
Dekuji!
5
LL
Lucie Lošťáková
Moc, vyborny kapr, dekujeme!
Kdybyste meli nekdy cas, tak bych moc moc ocenila nejaky navod, idealne video, na to, jak rybu nejlepe naporcovat, aby se dalo zorientovat lepe v tech kostech. Doma jsme s tim hrozne zapasili. A nikde na internetu jsem nenasla zadny dobry navod, jak si s trupem kapra poradit.